Държавен съдебен изпълнител го продава за 130 бона  Мерцедес G

...
Държавен съдебен изпълнител го продава за 130 бона  Мерцедес G
Коментари Харесай

МВР конфискува гангстерски блян - Мерцедес G класа със златен номер

Държавен правосъден реализатор го продава за 130 бона 

Мерцедес G класа със златен номер е разгласен на обществена обмен от държавен правосъден реализатор, сподели инспекция на Флагман.бг. Това е бижуто измежду десетките раздрънкани остарели коли, които Национална агенция за приходите сега продава. Повечето от тях са конфискувани от пияни и дрогирани водачи през последните месеци.

Мерцедесът е иззет в спа курорта Велинград. 

От обявата излиза наяве, че возилото е създадено през 2012 година, с 8-степенна скоростна кутия, бензин, 5451 кубика, на 127 хил.км, с парктроник, затопляне и отдухване на всички седалки, климатроник, кожен салон и е в чудесно положение. Джипът ще бъде изваден на обществена обмен с начална тръжна цена от 130 хил.лева, с Данък добавена стойност, а тайното наддаване ще се организира на 19 март т.г. в пловдивския Национална агенция за приходите.
 Факсимиле от обявата на държавния правосъден изпълнител
От обявата на обществения реализатор не е ясно каква гочно е историята на Мерцедеса, който си е истински гангстерски идеал. Предвид това, че се продава дружно с колите на пияни и дрогирани, може да се допусна, че страната го е придобила тъкмо по този метод.

Припомняме, че от Министерство на вътрешните работи намекнаха, че ще задържат част от иззетите коли, с цел да подменят автопарка си, само че наподобява този Мерцедес не е по усета нито на силовото ведомство, нито пък на Национална агенция за приходите и му се търси покупател.

Вижте още фотоси на Мерцедеса:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР